Blogg

Tankarna går till Ensar

Småklubbsfotbollen på Söderslätt har drabbats av en svår olycka och det är Behars Ensar Zejnilovic som tragiskt skadat ena handen svårt i en arbetsolycka i köttbranschen och i nuläget kämpar kirurgerna för att åtminstone rädda tummen på den skadade handen. Oerhört tragiskt och Ensar har ju hela livet framför sig och det är bara att hoppas på att livet kan bli så bra som det bara kan för denne sympatiske fotbollsspelare och lagkapten.

Vid ett sådant besked ter sig också, så klart, fotbollen som väldigt obetydlig men som alltid rullar allting på som om inget har hänt och i torsdags var det spelarna i Lilla Beddinge BK som fick njuta lite extra av sitt fotbollsspel. LBBK är väl tippat som ett av lagen på Söderslätt – med stora svårigheter i form av ovanligt tunn spelartrupp under försäsongen – som också skulle få det extra svårt i år men nu ser det ut som om allt har ordnat sig och 12–0 i Malmö mot VVK kan säkert ge mängder av energi inför fortsättningen.

Jacob Olsson gick också rakt upp i skytteligaledningen efter sina fem mål och Kristoffer Hansson var inte långt efter med fyra mål.

Hela svärmen ex-TFF:are bör väl dra publik till Ymorvallen under lördagseftermiddagen – om det nu inte är annat som drar intresserade till Pelisters hemmamatch…

”Småklubbsfotboll – när fotbollen é som allra störst!”

//sigge