Blogg

Oj, vad fint vi bor!

Så har vi då flyttat från Hamngatan till ”mitt i centrum” och redan under de tre första dagarna har jag sett fler människor i vår sportvrå än under månader i den tidigare och jag är helt säker: det här blir ett riktigt lyft för hela TA!

Att vi på sporten dessutom garanterat fått den allra bästa platsen i nya tidningshuset – ja, det står utom all tvekan och ni som är ute och flanerar; ni hittar oss på andra våningen och mitt i hörnet Algatan-CB Friisgatan. Titta gärna upp och se hur fint vi fått det och står ni utanför; slå en signal, så går vi ned och öppnar.

Snacka om att ha koll på trelleborgarna och faktiskt riktigt roligt med live-vyn över ”bankahörnan” och ned mot hamnen till. Utifrån bör ni också tänka på, att första våningens hörna har spegelglas på Er sida men genomskinligt från vår.

Skrev första artikeln på nya skrivbordsplatsen efter att ha sett FC Trelleborg–TFF U och jag blev smått imponerad av det FCT redan presterar. Christian Ahlström och Haris Berisha ordnade med segerresultatet 2–0 och det här kan mycket väl bli Haris år. Han har varit lovande länge men nu är det dags att leverera och jag tror, att Tommy Johnsen Olivius är tränaren att få ordentlig fart på honom.

Efterhand ökar frekvensen träningsmatcher bland småklubbarna och helgen som kommer innehåller än fler matcher än förra. Ett axplock ur menyn ser ut så här:

Lördag
ÖT Smygehuk–Svedala, Behar–Barrikaden, Heleneholm–Anderslöv, IFK–Klagshamn, Gislöv–Janstorp, Sövde–Lilla Beddinge.

Söndag:
FC Trelleborg–Höör, Skansen–FC Trelleborg U, Näsets FF–Gylle

För att få tag i rätt målgörare och det rätta resultatet blir det en signal till Er ledare från Italien, för nu bär det iväg på den årliga utmaningen: en veckas underbar skidsemester i Dolomiterna. Dessutom i sprillans nyrenoverat, urflott hotell och jag bjuder gärna på synen och det är bara att googla in på Moéna Hotel Cavalletto.

Väl hemma igen står månaden mars för dörren och då börjar det lukta äkta småklubbspremiär lång väg. Håll ut – snart är vi där!

”Småklubbsfotboll – när fotbollen é som allra störst!”

// Sigge