Blogg

Endast timmar kvar till premiären

Återstår bara några sömn(lösa) timmar till det är dags och suget efter derbypremiären fick fart, när Torps Filip Marras dök upp för att prata fotboll på sin arbetsplats vid Svågertorps affärscenter. Filip sa bland annat att Torp väl bör springa hem serien med tanke på laget och hur väl det sett ut under träningsmatcherna.

Men seriespel är något helt annat och det vet så klart Filip innerst inne.

Såg att Prahl satt upp både Viktor och Fritz i laguppställningen – alltså inte bara i truppen – inför mötet med HBK på Örjans Vall. Inte kan han väl peta Viktor nu, eller…? Kul att Haynes är tillbaka – han behövs!

Har TFF egentligen någon som helst koll på utlånade Andreas Wihlborg? Han har gjort flera fina insatser i Lyngby och så sent som under skärtorsdagen spelade han fram till två mål, när Lyngby vann med 4-1 över Hvidovre.

Kul man fick rätt med ”Andy till Skövde” och kul för Andy…

Håller på att ladda ned musik till mp3-format och varför är tekniken så krånglig? Det är inte alls att bara trycka på en knapp och det ska ju helst låta efter nedladdningen också. Älskar bland annat Dire Straits och Roy Orbison bland gamla godingar och alla vet väl att Roy Orbisons grabb Roy J:r bor i Simrishamn, eller…?

Nu återstår det nästan en halvtimme mindre till premiären…

”Småklubbsfotboll – när fotbollen e som allra störst!”