Blogg

Behar bjöd på målfyrverkeri

Återkommer till Behar av i år och frågan är, vilket lag som ska kunna matcha Albäcksgänget? Under fredagskvällen mötte Åhus & Co Klagstorps IF och när föreställningen var slut stod det hela 9–1 (3–0) i målprotokollet.

Denna gång var det också befogat med just ”Åhus & Co”, eftersom tränaren denna kväll blev en spelande sådan. Inte nog med Åhus – även hans assistent Nerim Suman fanns på planen.

– Inte sedan 1997!

Så sa Åhus efter att ha missat en straff i slutet av matchen och när alla i laget och utanför kallade tränaren till straffpunkten.

Jämfört med laget som föll mot FC Trelleborg med 1–3 i söndags fanns endast två spelare med mot Klagstorp och det tyder ju på, att man inte bara har toppen i Behar utan även bredden.

En spelare som definitivt kommer att få sitt stora genombrott i år är Armand Brkic och får han bara lagt på sig ett antal kg muskler, så kan Armand mycket väl bli en spelare för långt högre serier. Mot Klagstorp blev han matchens bäste målskytt med tre mål.

Matchens mål i sin helhet gjordes enligt följande:

Behar: Armand Brkic 3, Mirza Habibovic 2, Patrik ala, Amir Habibovic, Dez Idrizi, Laridon Dakaj. KIF: Simon Böös.

Seriepremiären närmar sig med stormsteg och kvar av Söderslätts småklubbar att presenteras i pappers-TA är: Gylle AIF, Anderslövs Boik, Gislövs IF, Skegrie BK, BK Skansen, ÖT Smygehuk FF, FC Trelleborg samt IFK Trelleborg.

När väl fotbollssäsongen kommit igång brukar det gå i raketfart fram till sommaren och semestern och som nästan alltid blir det att ytterligare stötta arma Grekland ekonomiskt. En vecka på Naxos följt av en på Koufonisi och man längtar redan dit.

”Småklubbsfotboll – när fotbollen é som allra störst!”