Blogg

Träningsmatcher på rad

Under sportlovsveckan har småklubbarna kommit igång mer och mer med träningsspelet och framöver blir det ännu mer kontinuitet och kommande helg inleder dessutom DM-gruppspelet. Redan under måndagskvällen spelar dock Gislövs IF en träningsmatch och då borta på Aggarpsvallen mot Svedala IF.

Veckan har bland annat givit de här resultaten och inte minst Behar – som ju gör comeback i årets seriespel – har varit ordentligt i farten:

Anderslövs BoIK-Ariana FK 5-0
Anderslövs BoIK-Skurups AIF 4-1
BFK Behar-Turkiskt Center 2-3
BFK Behar-IFK U 3-1
BFK Behar-Klagstorps IF 1-1
Gislövs IF-Holmeja IS 4-4
Lilla Beddinge BK-Turkiskt Center 2-4
Anderslövs BoIK U-Lilla Beddinge BK 2-3
Bosniska Hercegovinas SK-Skegrie BK 0-6

Långt bortom småklubbsvärlden kunde vi njuta av Zlatans fantastiska fotbollsspel i ligacupen mot Southampton.

I dag gick jag in på den fantastiska sajten transfermarkt.de och där man kan hitta all världens fotbollsspelare.

För skojs skull skrev jag in Zlatan Ibrahimovic och vid jämförelse med andra världsspelare är han faktiskt helt outstanding. Gå gärna in och läs och hans karriärs statistik är helt makalös och det gäller att scrolla och scrolla och det tar nästan aldrig slut. Helt makalöst!

När jag ändå var inne på sajten, passade jag också på att skriva in Samuel Armenteros – en mycket duktig svensk fotbollsspelare i förskingringen och som också faktiskt ”öser” in mål. Han finns med i toppen av den nederländska skytteligan med tolv mål och gjorde tröstmålet för sitt Heracles i helgen, när Ajax vann med 4-1.

Samuel Armenteros är endast 26 år men har spelat i olika klubbar i Nederländerna, Belgien och Azerbajdzjan och han har snart varit ute i proffslivet i tio år och har oftast funnits just i toppen av skytteligorna. Är inte han värd en riktig chans i landslaget?

”Småklubbsfotboll – när fotbollen é som allra störst!”