Blogg

Målrikt när Skegrie vann i Höllviken

Lite utanför själva träningsmatchen och …

… man måste imponeras av snöskottningen i Vellinge kommun och den konstgräsplan som erbjöds BK Höllviken och Skegrie BK i går kväll var fantastiskt fin – med tanke på den mängd snö som ju fallit de senaste dygnen.

Skegrie inledde klart bäst och ägde klart mest boll fram till pausen. Under sista kvarten då – ja, då blev det en explosion av mål och Skegries mest intressanta nyförvärv – från Lilla Beddinge – inledde målskyttet.

– Ett riktigt bra nyförvärv och han tillför jättemycket!

Det var tränarduon i Skegrie – Philip Beach och Tony Kvist – som öste beröm över Douglas Borglin och som alltså gjorde 0-1.

Två ”snabba” mål minuterna senare gav 0-3 men hemmalaget kom igen och i pausen stod det 2-3.

Till sist slutade träningsmatchen – och som genomfördes i ett högt tempo med tanke på årstiden – 4-5 och matchen var nummer två i ordningen träningsmatcher för båda lagen.

I helgen förlorade Skegrie i Genarp med 2-3 och samtidigt föll BK Höllviken mot IFK Trelleborg med 0-5.

– IFK har ju ett riktigt bra lag på gång men samtidigt; vi släppte in fem riktiga skräpmål, menar Höllvikentränaren, Martin Silvhed. Martin tränar BK Höllviken tillsammans med Tim Jörvall och som är spelande tränare.

– Det ser riktigt bra ut och ser vi till matchen i Genarp – ja, där spelade vi riktigt bra emellanåt, summerade Philip Beach.

Träningsmatch:
BK Höllviken-Skegrie BK 4-5 (2-3)
Mål, BKH: Måns Murmark, Daniel Stoltz, Melker Roslin, Jacob Radencrantz. SBK: Hans Håkansson 2, Marcus Olofsson, Patrik Ljungqvist, Douglas Borglin Johansson

”Småklubbsfotboll – när fotbollen é som allra störst!”