Blogg

Ett sista genrep

Lilla Beddinge BK var sist ut av Trelleborgslagen, när det gäller genrepet inför seriepremiären och det skedde under tisdagskvällen borta mot Tygelsjö BK.

Resultatet skrevs till 6-0 (3-0) och Tygelsjö var klart bäst och till saken hör, att när domaren blåste av matchen, återstod egentligen dryga tio minuter.

Ett missförstånd mellan Fritid Malmö och hemmalaget gjorde, att endast halva planen var ordentligt upplyst och domaren gjorde också helt rätt, när han därför blåste av matchen i förtid.

– Det har sett bra ut på träningen och där har vi i snitt legat på 15-talet spelare men det har konstigt nog varit svårare att få spelare till träningsmatcherna. Det har varit jobb och annat i vägen, menar Beddingetränaren, Stefan Nicklasson.

Lilla Beddinge återfinns i år – tillsammans med Gylle AIF – i den sydöstra sjuan och när det gäller tips inför seriestarten, säger Stefan Nicklasson så här:

– Vi inleder borta mot Glemmingebro och den matchen måste vi bara vinna. Ystads Allehanda har nämligen tippat Glemmingebro sist och oss näst sist …

Glemmingebro-Lilla Beddinge spelas med avspark kl 13 på söndag.

* Träningsmatch:
Tygelsjö BK-Lilla Beddinge BK 6-0 (3-0)

”Småklubbsfotboll – när fotbollen é som allra störst!”