Blogg

En riktig bragdinsats av Klagstorp

Fotboll, division fem
Janstorps AIF-Klagstorps IF 2-3 (0-1)

Klagstorp stod för en riktig bragdinsats, när man besegrade stjärnspäckade Janstorps AIF på Kämpavallen och samtliga spelare i Klagstorp spelade på toppen av sin förmåga.

– I dag spelade vi som vi kan spela och vi gör det riktigt bra och vi är värda att vinna!

Så säger spelande tränaren i Klagstorp, Baki Krasniqi och som tillhörde de allra bästa och nyttigaste spelarna på planen. Förutom en massa brytningar på markplan vann Baki också de flesta nickdueller och det är imponerande – med den längd han besitter.

Klagstorp spelade hela tiden klokt och efter sina resurser och när man då gjorde 0-1 psykologiskt väldigt passande i 44:e minuten – ja, då förstod man att det kunde gå hela vägen.

0-1 gjorde Haris Rozajac elegant, när han på volley och med vänsterfoten placerade bollen otagbart i mål.

En kvart in i andra halvlek kunde sedan skyttekungen, Asmir Rozajac, göra 0-2 och då kom han fint fram på högerkanten och sköt enkelt förbi den utrusande hemmamålvakten.

Janstorp kom dock igen och först placerade Patrick Nilsson elegant en frispark direkt i mål och tio minuter senare placerade Christian Ahlström en straff lika säkert bakom en annars storspelande Alan Solimman i Klagstorpsmålet. Straffen föranleddes av att uppflyttade stoppern, Tobias Hansson, helt enkelt knuffades omkull mitt framför målet.

I och med kvitteringen till 2-2 satt man nog lite till mans och väntade på ett segermål för hemmalaget – som hade ett rejält tryck mot Klagstorpsmålet.

Nästan på övertid kom Klagstorp dock fram i en kontring på vänsterkanten och Bilal Fakhro slog därifrån ett perfekt inlägg och vid bortre stolpen dök Nihad Delic upp och via målvakten gick bollen i mål till segerresultatet 2-3!

Resultatet imponerar och det bör få Anderslövs Boik att oroas inför derbyt i Klagstorp på söndag.

Division 5 Södra
Janstorp-Klagstorp 2-3 (0-1)
J: Patrick Nilsson, Christian Ahlström (straff), K: Haris Rozajac, Asmir Rozajac, Nihad Delic

Under onsdagen är två lokala lag igång och IFK spelar borta mot Eslövs BK, samtidigt som Skegrie tar emot Lilla Torg och båda matcherna har avspark kl 19.

Skickat från min iPhone