Blogg

Lilla Beddinge förlorade men Behar vann

Fotboll, division sju
Smedstorps IF-Lilla Beddinge BK 4-2 (0-1)
Lilla Beddinge bjöd på bra motstånd borta i Smedstorp och hade alltså ledningen halvvägs.

Som oftast var det Robert Nilsson som höll Lilla Beddinge kvar i matchen och det var också han som gjorde de båda målen.

Det första sex minuter före halvtid och det andra efter 65 minuter och då blev ställningen 3-2.

– ”Robban” hade även ett bra läge till att göra 3-3 men istället kunde Smedstorp avgöra till 4-2 med åtta minuter kvar. Även om det är en ganska jämn match, så var det rättvist sett över 90 minuter, summerar Beddingetränaren, Stefan Nicklasson, direkt efter matchen.

Stefan Nicklasson kunde även peka på den direkt avgörande faktorn till hemmasegern och det var tre ”snabba” mål efter pausen och där Lilla Beddinges 0-1 blev till 3-1 under andra halvlekens första kvart.


Fotboll, division sju
BFK Behar-Turkisk Center FF 4-1 (2-1)
Behar tog en siffermässigt klar seger men spelet på planen var oftast tajt och ganska jämnt. Det togs och det gavs och närkamperna var hela tiden stentuffa och det var inte sällan en eller annan spelare låg kvar på marken och vred sig av smärta.

Sett till målen så gjorde Malmölaget 0-1 redan efter ett par minuter. Efterhand vände Daniell Pajovic på egen hand till 2-1 – efter ett nickmål och ett skott mellan målvaktens ben.

2-1 stod det till 20 minuter återstod och då var det Fatmir Guta som kom in i måltagen. 3-1 kunde Fatmir enkelt slå in i tomt mål, sedan målvakten missat en passning grovt men 4-1 kom på en riktig praktnick. Stenhårt rakt över målvakten – som inte ens hann få upp händerna.

Segern gör att Behar blandar sig i möjligheten att få kvala uppåt men det återstår mycket, innan kvalplatsen är klar.

”Småklubbsfotboll – när fotbollen é som allra störst!”

Division 7 Sydvästra
Behar-Turkisk Center 4-1 (2-1)
B: Daniell Pajovic 2, Fatmir Guta 2

Division 7 Sydöstra
Smedstorp-L Beddinge 4-2 (0-1)
LB: Robert Nilsson 2